Gamla Prästgårdsvägen 20

Gamla Prästgårdsvägen 20

Slutpris

500 000 kr


Söderåkra— Torsås

Gamla Prästgårdsvägen 20


Slutpris
500 000 kr

Söderåkra— Torsås

Charmigt hus med lummig trädgård!

Välkommen till Gamla Prästgårdsvägen 20!
Här möts vi av ett trivsamt läge på en lummig trädgård med flera fruktträd. Bostadshuset byggdes för över 100 år sedan och bjuder på äldre charm. Vad sägs om två charmiga kakelugnar?

På entréplan finner du ett kök med kyl, frys, spis, ugn, spisfläkt och diskmaskin. Vidare in finner du både ett allrum och ett vardagsrum som pryds av varsin charmig kakelugn! Det finns ytterligare ett rum som nuvarande ägare nyttjar som sovrum, men som passar lika bra som matrum eller allrum. Badrum med wc, dusch, tvättställ och en ny tvättmaskin från 2021. På övre plan möts du av en hall som leder vidare till två sovrum. I fastigheten finns även en källare med ny varmvattenberedare -21. På den skyddade baksidan finns också en skön veranda som delvis är under tak och med pool.

Flera stora renoveringar utfördes i slutet på 90-talet, så som tex. yttertak, fasad med tilläggsisolering, nya el-dragningar m.m. Nu finns perfekta möjligheter för dig som vill modernisera/renovera och sätta din egen stil på ditt framtida hem.

På tomten finner du ett friliggande uthus med gästrum och förråd. Kommunalt vatten och avlopp, samt en egen brunn för trädgårdsbevattning.

Här i Söderåkra bor du bekvämt med närhet till allt du behöver, så som bl.a. förskola, skola, affärer, gym, golfbana m.m. Här finns också goda pendlingsmöjligheter till både Kalmar och Karlskrona.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!


Boarea/biarea
70/5 kvm
Driftkostnad
26 410 kr/år
Tomtarea
449 kvm
Rum
5 rum
Såld
2023-01-27

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Gamla Prästgårdsvägen såldes av oss 2023-01-27. Se alla våra försäljningar i Söderåkra samt även på Gamla Prästgårdsvägen.

Boka värdering

Emil Borgemo

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.