Stinsvägen 2

Stinsvägen 2

Slutpris

650 000 kr


Söderåkra— Torsås

Stinsvägen 2


Slutpris
650 000 kr

Söderåkra— Torsås

Välkommen till Stinsvägen!

Mitt i villaområdet i Söderåkra finner du denna charmiga stugpärla som har anor från förra sekelskiftet. Stugan användes på den tiden som stinsbostaden och har efter det även varit plats för bygdens skomakare. I modern tid har stugan nyttjats som fritidsbostad och har dessutom renoverats upp i en smakfull och inbjudande stil.
Stugan som är på 60 kvm upplevs som större tack vare den höga takhöjden och ljusa materialvalen som använts vid renoveringarna. Det är välplanerat med inbjudande hall och tre stora rum som fördelas på kök, sovrum och vardagsrum. Badrummet som ligger intill hallen har även det renoverats för att hålla en modern standard.
Källare finns under del av huset där det finns tvättmaskin och förrådsutrymme.

Förutom stugan har du här även en mysig och insynsskyddad trädgårdstomt att röra dig på. Trädgården erbjuder fullt med fruktträd med äpplen, päron, plommon och körsbär. Här finns även hallonbuskar, jordgubbar och rabarber. Trädgården omgärdas av björkar vilket är ett minne som är kvar från när området kallades Björkbacken för alla de naturligt växande björkarna som fanns då. Några av dem finns fortfarande kvar medan andra har odlats fram.

Naturen ligger inpå knuten med fina promenadstråk i Törnlyckeskogen endast några hundra meter från dörren. Fin sandstrand i Fulvik har du cykelavstånd till, eller så tar du bilen. Det är strax över 4 km och väljer du cykeln så passerar du igenom vackra Möre golfklubb. Här bor du centralt där du har gång- och cykelväg utanför dörren och promenadavstånd till både förskola och skola. I Söderåkra finns även livsmedelsbutik med postservice, simhall, hotell och lunchrestauranger. För den golfintresserade ligger möre golfbana på bekvämt avstånd.
Du kommer även snabbt ut på E22:an som tar dig antingen till Kalmar eller Karlskrona på ca 30 minuter vilket gör att du har närheten till två större regioner för jobb eller övriga aktiviteter.

Det här är perfekt som fritidsboende, men fungerar även bra att bo året om i.


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
15 107 kr/år
Tomtarea
876 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2023-05-26

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Stinsvägen såldes av oss 2023-05-26. Se alla våra försäljningar i Söderåkra samt även på Stinsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.