Järnvägsgatan 2

Järnvägsgatan 2

Slutpris

1 550 000 kr


Torsås

Järnvägsgatan 2


Slutpris
1 550 000 kr

Torsås

Central villa i Torsås

Välkommen till Järnvägsgatan 2!

Mer centralt än så här är det svårt att få.
På en lummig och insynsskyddad trädgårdstomt mitt i Torsås och längs med huvudgatan hittar du denna pampiga villa i två plan med brutet tak och charmig öppen veranda som välkomnar dig in till huset. Det här är en perfekt villa för barnfamiljen som behöver stora ytor både ute som inne. Huset bjuder på fina sociala ytor på entréplan med stort allrum, vardagsrum och kök och på övervåningen finns det tre stora sovrum och ett allrum tillsammans med både badrum och wc. Grovkällare med tvättstuga och pannrum samt gott om förvaringsmöjligheter.
Senaste som är gjort i huset är takbyte och installation av luftvatten värmepump 2011. Invändigt är det en standard från 80-talet och en modernisering av ytskikt är att rekommendera.

Stor och härlig trädgård på ca 1 500 kvm, hela trädgården omgärdas av växtlighet vilket bjuder på ett bra och naturligt insynsskydd mot både gatan och grannarna. För att ligga mitt i samhället kan du här ändå leva helt ostört från liv och rörelse.

Fantastiska möjligheter för dig som vill bedriva egen verksamhet hemifrån eller vill ha ett stort garage att arbeta i. På tomten står ett större uthus i 1,5 plan där markplan är inrett med verkstad och biluppställningsplats för både personbil samt även husvagn eller husbil. En trappa upp är det inrett med rum som kan användas som kontor för den som vill.

Precis utanför dörren har du allt som Torsås har att erbjuda med livsmedelsbutiker, postservice, vårdcentral, apotek, restauranger m.m. Gångväg till Torskolan som har klasser från F-9.

Välkommen att höra av dig till fastighetsmäklaren för ditt intresse och mer information om försäljningen.


Boarea
165 kvm
Driftkostnad
33 826 kr/år
Tomtarea
1 534 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2021-09-01

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Järnvägsgatan såldes av oss 2021-09-01. Se alla våra försäljningar i Torsås samt även på Järnvägsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.