Oxlehallsvägen 6

Oxlehallsvägen 6

Slutpris

795 000 kr


Torsås

Oxlehallsvägen 6


Slutpris
795 000 kr

Torsås

Trivsam villa i Torsås!

Varmt välkommen till Oxlehallsvägen 6!
Här bor du barnvänligt och trivsamt, samt med närhet till centrala Torsås. Naturskön omgivning med bl.a. den lilla sjön Vallermansgöl.

Enplansvilla med källare. Här inryms fyra rum och kök, varav tre sovrum och ett trivsamt vardagsrum med eldstad. I entréplan finns också ett badrum med dusch. En trappa ner i källarplanet finns gott om bra biutrymmen. Här finner du tvättstuga, pannrum, två förråd och en toalett.

Garage med plats för en bil finns under huset i källarplanet. Huset värms upp med en vedpanna som är kopplad till ett vattenburet system.

Bostadshuset har genomgick flera stora renoveringar 2010, så som bl.a. nytt tak, nya fönster, nya el-dragningar, ny fasad med tilläggs-isolering, samt renovering av kök och badrum.

Trevlig trädgårdstomt med grönytor som skänker gott om plats för lek- och spel för barnfamiljen, eller odling för dig med "gröna fingrar".


Boarea/biarea
87/79 kvm
Driftkostnad
40 669 kr/år
Tomtarea
1 062 kvm
Rum
4 rum
Såld
2023-06-02

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Oxlehallsvägen såldes av oss 2023-06-02. Se alla våra försäljningar i Torsås samt även på Oxlehallsvägen.

Boka värdering

Emil Borgemo

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.