Södra Brogårdsgatan 38

Södra Brogårdsgatan 38

Slutpris

590 000 kr


Torsås

Södra Brogårdsgatan 38


Slutpris
590 000 kr

Torsås

Charmig villa med närhet till centrum!

Varmt välkommen till Södra Brogårdsgatan 38!
En villa med både charm och karaktär, uppförd på 30-talet och som pryds av en vacker glasveranda på framsidan. Nuvarande ägare har låtit göra flera stora renoveringar de senaste åren, så som bl.a. nytt tak -14, nya fönster -17, målat fasaden -21 och installerat fiber.

Bostadshuset inrymmer 4 rum och kök. I entréplan finner du köket som är ljust och har gott om plats för matbord. Här är utrustat med spis, ugn, spisfläkt, kyl och frys. Vardagsrummet har ett öppet valv till allrummet intill som också pryds av en vacker kakelugn. Gästtoalett med tvättställ. På övre plan finns en hall med utgång till balkongen med vacker vy över trädgården på framsidan. Därutöver finns två sovrum och ett kombinerat badrum/tvättstuga med toalett, tvättställ, badkar och tvättmaskin. Det finns också en källare under en del av huset som skänker gott om förvaringsutrymme.

Stor härlig trädgårds-/naturtomt på ca 1500 kvm. Friliggande förrådsbyggnad finns på tomten.

Här bor du med närhet till "allt" i Torsås, så som t.ex. förskola, skola, affärer, matställen, hälsocentral, samt med goda kommunikationer till både Kalmar och Karlskrona.


Boarea/biarea
113/10 kvm
Driftkostnad
49 421 kr/år
Tomtarea
1 509 kvm
Rum
4 rum
Såld
2023-05-04

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Södra Brogårdsgatan såldes av oss 2023-05-04. Se alla våra försäljningar i Torsås samt även på Södra Brogårdsgatan.

Boka värdering

Emil Borgemo

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Ronja Issau

Assistent
Talar även engelska, arabiska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.