Idrottsgatan 5 / Östermalm / Västervik

Renoverad tvåa med centralt läge

Slutpris
850 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
3 141 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Idrottsgatan såldes av oss 2020-01-22. Se alla våra försäljningar i Västervik samt även på Idrottsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Centralt belägen tvåa med högt och fint läge på underbara Östermalm. Lägenheten har hörnläge och erbjuder bland annat havsglimtar från flera håll, nyrenoverat kök 2018, ny badrumsinredning 2020, fräscha ytskikt samt balkong i sydost. Vidare finns hall med goda förvaringsmöjligheter, sovrum med plats för dubbelsäng och stort vardagsrum med plats för både soffa och matgrupp.

Föreningen är stabil och har låga avgifter. I avgiften ingår värme, vatten, el samt kabel-TV. Fiber finns indraget i fastigheten.

På Östermalm bor du i centrala kvarter med kort gångavstånd till både Västerviks centrum och centralstationen med både buss- och tågförbindelser. Här har du även närhet till bland annat simhall, gym, idrottsanläggningar, skola och gymnasium.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Östermalm

Östermalm ligger med gångavstånd till Västerviks centrum. Närhet till simhall, bowlinghall, idrottshall och restaurang. Flera skolor finns i området, bl.a. Ludvigsborgsskolan och Västerviks Gymnasium. Även gångavstånd till Västerviks resecentrum med tåg- och bussförbindelser.

Nöje

Nära till Västerviks hela nöjesutbud med restauranger, caféer och till turer med skärgårdsbåtar. Promenader ner till marinan eller Slottsholmen. Närhet till SF bio samt stans shoppingutbud.

Fritid Sport

Njut av intilliggande Skeppsbrofjärden med alla båtar. Närområdet erbjuder Glasbruksparken. Inom gångavstånd har du sporthallen med simhall, ishall, bowling, tennis mm.

Kommunikation

Gångavstånd till resecentrum.

Familjeliv

I närområdet finns grundskola, Lidhemsskolan omfattar grundskola för barn 6-12 år i årskurserna F-6. Även nära till gymnasium samt förskolan Björken. På promenadavstånd finns också bibliotek och grönområden.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.