Österås 16

Österås 16

Slutpris

2 170 000 kr


Österås— Bolmsö— Ljungby

Österås 16


Slutpris
2 170 000 kr

Österås— Bolmsö— Ljungby

Välkommen till Bolmsö!
Här finner ni ett charmigt sommarboende eller åretruntboende med fin sjöutsikt! Villan ligger på ett lugnt och trivsamt läge i omtyckta Österås.
Lättskött tomt som på sjösidan gränsar mot grönområde och erbjuder ett härligt lugn. Uteplats med fin sjöutsikt och här finner du sol fram till eftermiddagen. Strax nedanför villan ligger den egna båtbryggan vilka ligger i en vik som skyddas bakom några öar.
Sjön Bolmen är Sveriges tionde största sjö med fantastiska möjligheter till båtliv och friluftsliv. Här finns ett stort antal öar och stränder att besöka. Sjön Bolmen erbjuder också fina fiskevatten med de vanligaste insjöfiskarna samt inplanterad lax och öring. Vill ni inte fånga er egen fisk så ta båten eller bilen till Tiraholms fiskrökeri. Villan är bra planerad och på entréplan är ett stort allrum med mysig eldstad samt två ljusa sovrum. På ovanvåningen finner ni ett mysigt allrum med utgång till balkongen i söder och ett sovrum med balkong mot norr. Garage och rymlig källare med bra förvaring är ett extra mervärde. Välkomna till detta strandnära boende med friköpt tomt

Välkomna till ert nya paradis!


Boarea/biarea
101/55 kvm
Driftkostnad
20 368 kr/år
Tomtarea
1 640 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-08-05

Mäklarhuset Ljungby

Denna villa på Österås såldes av oss 2018-08-05. Se alla våra försäljningar i Bolmsö samt även på Österås.

Boka värdering

Micael Steneland

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.