Björkmansgatan 14

Björkmansgatan 14

Slutpris

1 595 000 kr


Almby— Örebro

Björkmansgatan 14


Slutpris
1 595 000 kr

Almby— Örebro

Balkong högt upp i söderläge med fri utsikt mot naturreservatet Oset...

Välkommen till en tvåa med hög klass som ligger granne med naturreservatet Oset och mitt i mellan city och Universitetet. Lägenheten har väldisponerade kvadratmeter, här ryms hall, kök/vardagsrum, sovrum och badrum på ett funktionellt sätt. Sovrummet har en hel garderobsvägg till förvaring och rymmer en stor säng. Idag disponeras det med en 140 cm. säng samt arbetsplats. Den öppna planlösningen med kök/vardagsrum har utgång till balkongen i söderläge. Balkongen har fri utsikt mot naturreservatet och nås av solen hela dagen, här får du ett extra rum under sommarmånaderna. Badrummet är helkaklat med kombinerad tvätt-/torktumlare och dusch med en glasdörr. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Disponentparken består av tre bostadsrättsföreningar med lägenheter och radhus med en fin innergård och tillhörande parkeringar och carport med separat kö.
På Mäklarhusets sida bokar du in dig på en visningstid, vi ses!


Boarea
39 kvm
Avgift
1 942 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-04-29

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Björkmansgatan såldes av oss 2021-04-29. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Björkmansgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.