Kornellvägen 22

Kornellvägen 22

Slutpris

1 615 000 kr


Bettorp— Örebro

Kornellvägen 22


Slutpris
1 615 000 kr

Bettorp— Örebro

Trea med balkong och uterum/inglasad entré. Ekonomiskt stabil förening!

Ljus trea i ekonomiskt stabil förening! Trevlig planlösning med en naturlig rörelse mellan rummen, du kan smidigt gå runt hela lägenheten vilket bidrar till en känsla av rymd. Balkong i söderläge, sol från ca 10-16. Utsikt mot grönyta och skogsdunge. Vid entrén får du ett riktigt bra bonusutrymme i form av ett uterum/inglasad entré. En yta som kan användas som uterum med loungemöbler och mysig dämpad belysning eller kanske som förvaringsutrymme för t ex barnvagnar, leksaker eller sportcyklar. Kök och vardagsrum går i vinkel, vilket skapar en smart halvöppen planlösning. Det är perfekt när du vill kunna prata med dina gäster eller hålla koll på barn, eller husdjur, samtidigt som du lagar mat. Vån 3 av 4, hiss. I månadsavgiften på 4 011 kr ingår värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. I föreningen, som själva äger marken, finns 75 lägenheter. Det finns 74 parkeringsplatser, varav flera med motorvärmare och laddstolpar för elbilar.

Att bo i Bettorp har flera fördelar. Du bor granne med naturreservat, skog och Lillåns motionsspår som sträcker sig ända till Venaspåret och Rynningeåsen. Det är lätt för den bilburna att komma ut på de stora vägarna som tar dig till city eller till andra stadsdelar. Mycket populärt område för dig som vill bo lugnt lite utanför citykärnan, men samtidigt enkelt kunna cykla till jobbet i stan. Du behöver inte heller fundera så mycket på bil eller taxi efter en utekväll, det tar bara ca 15 min med cykel hem från city. Området är lugnt och har en blandad bebyggelse med lägenheter och villor. Det är mycket nära till närmsta förskolan och busshållplats samt cykelavstånd till Lillåns skola F-9.


Boarea
76 kvm
Avgift
4 011 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-10-31

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Kornellvägen såldes av oss 2022-10-31. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kornellvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.