Sandstensvägen 25

Sandstensvägen 25

Slutpris

2 295 000 kr


Lundby— Örebro

Sandstensvägen 25


Slutpris
2 295 000 kr

Lundby— Örebro

Takad altan i söderläge, fjärrvärme!

Med lugnt läge i vackra Lundby hittar du detta enplansradhus med källare (80 + 81 kvm) där hela familjen får plats. Genomgående har huset fått nya ytskikt mellan 2018-2022, helkaklat badrum från 2018, nya fönster 2019, fiber 2022, panel- och takbyte av förråd 2022. Fjärrvärme för låga driftkostnader!

Två sovrum på entréplanet, vardagsrum, fullutrustat kök och större badrum. I källarplanet finns ytterligare ett stort sovrum, allrum, tvättstuga, hemmakontor och förråd. Här finns även ett rum som med enkelhet kan göras om till badrum. Garage i länga.
Framsida med kvällssol och inbjudande entré, här finns även ett praktiskt förråd. Baksidan i soligt söderläge där du får altan med tak och trädgårdstomt med rabarber, krusbär och svarta vinbär. Här hittar du även vinrankor, kaprifol och ett växthus! Huset är besiktigat och energideklarerat.

Här bor du med närhet till förskola, skola, lekplatser, stora matbutiker och apotek. Ett stenkast från radhuset finns även elljusspår och fina promenadstråk. Bra bussförbindelser in till centrum och med enkelhet kommer du ut på motorvägen mot både Göteborg och Stockholm. Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea/biarea
80/81 kvm
Driftkostnad
44 838 kr/år
Tomtarea
239 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-09-22

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på Sandstensvägen såldes av oss 2022-09-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Sandstensvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.