Vårbovägen 25

Vårbovägen 25

Slutpris

5 800 000 kr


Adolfsberg— Örebro

Vårbovägen 25


Slutpris
5 800 000 kr

Adolfsberg— Örebro

Välkomna till Vårbovägen 25 i Adolfsberg!

Önskar ni bo bekvämt i 1- plan med ett mycket fint läge? Då är ni välkomna till Vårbovägen 25 i Adolfsberg! Äntligen ett stort 1-planshus med fina generösa ytor. Villan byggdes 1968 och har en boyta om ca: 183 m² 6 rum och kök. Rymlig entré, separat wc, stort sällskapsrum i vinkel med fönsterpartier för härligt ljusinsläpp och kamin, allrum/tv-rum och utgång till poolområdet och trädgården, kök/matplats, tvättstuga, renoverad wc, 4 stycken sovrum varav 2 stycken med utgång till det fina poolområdet och trädgården, helkaklad dusch/wc/bad. Stor fin friköpt tomt om 1 196 m², isolerat 2-bilsgarage med förråd och med el-portar, bergvärme för låga energikostnader, installerat FTX-aggregat, till största del bytta fönster. Fantastiskt poolområde med Compass pool i glasfiber, glastak och värms upp med hjälp av luftvärmepump, friggebod/redskapsbod, indragen fiber mm. Gå in på vår hemsida och ta del i mer information om fastigheten, där hittar ni också besiktningsprokoll samt energideklarationen. Välkomna med er intresseanmälan önskar Mäklarhuset!


Boarea
183 kvm
Driftkostnad
46 669 kr/år
Tomtarea
1 196 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-05-24

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Vårbovägen såldes av oss 2024-05-24. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Vårbovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.