Furunäsvägen 30 och 32

Furunäsvägen 30 och 32

Slutpris

1 350 000 kr


Väringen— Ervalla— Örebro

Furunäsvägen 30 och 32


Slutpris
1 350 000 kr

Väringen— Ervalla— Örebro

Väringen!

Välkommen till Furunäsvägen 30 och ett mycket trevligt fritidshus med kanonläge vid Väringen. Ca 50 m till långgrund strand och badplats!. Några hundra meter bort ligger Ervalla båtklubb med båtplatser. Huset som är på ca 73 kvm fördelat på 4 rok varav 3 sovrum är bra planerat där man från hallen kommer in i det stora vardagsrummet med trägolv och med utsikt mot vattnet. I vardagsrummet finns också en bra placerad kamin. Vidare återfinns ett kök, wc samt 3 st sovrum. På fastigheten finns också en förrådsbyggnad med gäststuga, loft, dusch och snickarverkstad. Nytt tak -16 samt altan. Säljes helt inflyttningsklart med alla inventarier (sängar / soffa / bord / utemöbler / husgeråd / gräsklippare / trädgårdsredskap mm.
I Furunäs bor du mitt i naturen med sjön precis intill. Bad på sommar och skridskoåkning på vintern. Väringen är också känt för sitt fina gösfiske. Bra avstånd är det också till Örebro med ca 30 km. I köpet ingår även tomten Furunäs 1:33 om ca 2294 kvm då denna också ägs utav säljaren. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!


Boarea
73 kvm
Driftkostnad
6 654 kr/år
Tomtarea
4 409 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-08-09

Mäklarhuset Örebro

Denna fritidshus på Furunäsvägen 30 och 32 såldes av oss 2017-08-09. Se alla våra försäljningar i Ervalla

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.