Skeppsta Gustavsberg

Skeppsta Gustavsberg

Slutpris

725 000 kr


Fjugesta— Lekeberg

Skeppsta Gustavsberg


Slutpris
725 000 kr

Fjugesta— Lekeberg

Underbart läge ute på den levande landsbygden, fiber finns!

Välkommen till Skeppsta Gustavsberg!

På en stor tomt om 12.450kvm (ca 1,2ha) saluförs nu detta soldattorp med tillhörande uthusbyggnader. Ett underbart lummigt läget, här kan du koppla av och njuta av avskildheten hemma i din egen oas. Husen är i behov av renovering och detta är det perfekta boendet för dig som vill vill snickra och forma din bostad efter eget tycke och smak. Bostadshuset med sina 92kvm boarea erbjuder 4 rum och pentry varav 3 sovrum.
Grävd brunn finns på tomten men används för närvarande ej (ej fungerande pumpsystem för rinnande vatten), nuvarande avlopp går till en sluten tank.
Huset kommer överlämnas grovstädat, kvarvarande lös egendom lämnas kvar till köparen att behålla eller forsla bort på egen bekostnad.
Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Från huset är det ca 6km in till Fjugesta där du finner det nödvändigaste i form av matbutiker. För shopping är det ca 18km till Mariberg (Örebro) med ett brett utbud av mat, kläder och allehanda shopping.

Välkommen på visning!


Boarea
92 kvm
Tomtarea
12 480 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-06-13

Mäklarhuset Örebro

Denna fritidshus på Skeppsta Gustavsberg såldes av oss 2024-06-13. Se alla våra försäljningar i Fjugesta samt även på Skeppsta Gustavsberg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.