Eldvalla 615

Eldvalla 615

Slutpris

1 400 000 kr


Glanshammar— Örebro

Eldvalla 615


Slutpris
1 400 000 kr

Glanshammar— Örebro

En enskild väg tar dig genom skogen och in på den stora tomten om 5 523 kvm med äppelträdgård. Slutligen når du entrén med vackra pardörrar som välkomnar dig in i 1800-talshuset där värmen och känslan är bevarad och sparad till dig. Till höger når vi husets hjärta, ett kök med platsbyggt skafferi, vedspis och bakugn i gott skick. Finns även spis, kyl, frys och plats för matplats. Vardagsrummet med trägolv och grönblommiga tapeter har varit orört en stund. Trappan tar dig till ovanvåningen och ett sagolikt, lantligt sovrum med träplank, grönmönstrade tapeter och tak upp till nock med synliga takbjälkar. Badrummet med dusch fortsätter i samma stil, vit träpanel och blommiga tapeter på väggarna. Tvättstugan ligger i närliggande hus och har renoverats med vit träpanel på väggarna. På fastigheten finns också garage, uthus och lillstuga med ett rum och kök samt mulltoa. Fastigheten ligger enskilt men med cykelavstånd till Glanshammar med matbutik och Essundets café och badplats vid Hjälmaren. Motorvägen tar dig till Örebro på 18 minuter. Här kan du få en rofylld plats som passar lika bra som permanent- som fritidsboende. Välkommen att boka in dig på en visningstid på Mäklarhusets hemsida.


Boarea/biarea
45/10 kvm
Driftkostnad
27 204 kr/år
Tomtarea
5 523 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-05-28

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Eldvalla såldes av oss 2021-05-28. Se alla våra försäljningar i Glanshammar samt även på Eldvalla.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.