Rönnvägen 19

Rönnvägen 19

Slutpris

1 800 000 kr


Glanshammar— Örebro

Rönnvägen 19


Slutpris
1 800 000 kr

Glanshammar— Örebro

1-plans hus på hörntomt i Glanshammar!

Välkommen till familjära Glanshammar och detta 1-plans hus på hörntomt fördelat på 106 m². Här bor du i ett fantastiskt läge med baksidan som vetter ut mot öppna landskap i söderläge. Friköpt och rymlig hörntomt på 1.029 m² med stora gräsytor som ger gott om utrymme för lek, plantering och avkoppling. Här kan du också njuta av solen och utomhusmiljön på det rymliga trädäcket som ansluter till uterummet i söderläge.

Välplanerat hus med arbetskök, matplats och rymligt vardagsrum med braskamin och utrymme för matsalsbord. Här kommer du ut till uterummet mot baksidan av huset. Finns två sovrum men enligt originalritning så går det att sätta upp en vägg och dela av vardagsrummet för att få ett sovrum till. Från hallen ansluter duschrum/wc, separat tvättstuga och en separat wc. Huset har ett visst renoveringsbehov invändigt.

Finns även ett garage med bakomliggande förråd, redskapsbod och uppfart med gott om utrymme för parkering.

Här bor du i ett barnvänligt område med gångavstånd till förskola och grundskola (450 m och 900 m), lekpark (450 m), livsmedelsbutik (700 m) och busshållplats (650 m) samt smidigt att ta sig ut till motorvägen med bil ca 15 min till Örebro.


Boarea
106 kvm
Driftkostnad
46 960 kr/år
Tomtarea
1 029 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-03-13

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Rönnvägen såldes av oss 2023-03-13. Se alla våra försäljningar i Glanshammar samt även på Rönnvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.