Ytongvägen 11

Ytongvägen 11

Slutpris

2 900 000 kr


Hällabrottet— Kumla

Ytongvägen 11


Slutpris
2 900 000 kr

Hällabrottet— Kumla

Rejäl villa med total area på 234 kvm med toppenläge i Hällabrottet!

På lugn återvändsgata i mysiga Hällabrottet hittar vi denna gedigna och väl omhändertagna 1-plansvilla med källare. Här har nuvarande ägare bott sedan 1969 då huset byggdes. Under de senaste åren har bra investeringar utförts, så som exempelvis installation av bergvärme. Bergvärmen är dessutom kopplad som uppvärmning av poolen som är ny från 2016.

På husets entréplan välkomnas man in i en ljus hall med vackert marmorgolv. Det finns idag två sovrum på entréplanet (ursprungligen 3 sovrum, går enkelt att sätta upp vägg för den som önskar fler sovrum). Helkaklat badrum (även här marmorgolv) med badkar. Köket är trivsamt och har mycket plats för förvaring. I direkt anslutning till köket ligger matrummet (matrummet var från början det tredje sovrummet), som är placerat i vinkel mot det mycket rymliga vardagsrummet. Vardagsrummet har plats för många och fantastisk utsikt till baksidan med pool, altan och grönskande trädgård.
Baksidan ligger fint med bästa sydvästläge, med skogen som närmsta granne. Här kan man njuta av lugn och ro, helt insynsskyddat!
En trappa ned hittar vi källaren som tack vare större fönster blir mycket ljus och trivsam. Här finns allrum/gillestuga med kamin, sovrum/hobbyrum, separat wc, relaxrum med dusch och bastu. I källarplanet finns det även klädkammare, matkällare och förråd med uppgång till husets garage.


Att bo i Hällabrottet är fantastiskt. Från Ytongvägen 11 når man med endast 5-10 min cykelavstånd de populära badbrotten, (Hästhagsbrottet och Skogsbrottet) med fina badplatser. Även den kända restaurangen "Egastronomi" med hotell och levande matstudio kan man enkelt gå/cykla till.
Något som många uppskattar är närheten till Kumla golfklubb med 18-håls golfbana samt Kvarntorpshögen som är känd för konstutställning, motionstrappa samt har slalombacke med 2 liftar, längdskidspår och pulkabacke. Hällabrottet är fullt av aktiviteter året om och erbjuder förskola samt grundskola F-6. Till Kumla centrum är det endast 4 km och busshållplats finns nära.

Önskar du veta mer? Välkommen att kontakta Malin Browall 0707586207


Boarea/biarea
117/117 kvm
Driftkostnad
37 953 kr/år
Tomtarea
833 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-07-14

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Ytongvägen såldes av oss 2023-07-14. Se alla våra försäljningar i Kumla samt även på Ytongvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.