Brändåsvägen 27 / Kumlaby / Kumla

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea/biarea
112/65 kvm
Driftkostnad
34 698 kr/år
Totalareal
1 105 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-11-30
Bostaden är såld!

Denna villa på brändåsvägen såldes av oss 2018-11-30. Se alla våra försäljningar i Kumla samt även på brändåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kumlaby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Brändåsvägen 27!

På en lugn återvändsgata med skogen in på knutarna finner vi denna välskötta villa från 1936. Trots sina 112 kvm inrymmer bostaden upp till fyra sovrum i och med den inredda vinden. Den tidsenliga verandan leder in mot entréhallen som har en egen kapprumsdel för avhängning av ytterkläder. Hemtrevligt vardagsrum och matrum med en vacker fiskbensparkett, här finns även en öppen spis med braskassett för både mysfaktor och värme. Från matrummet är det en öppen planlösning in mot köket som renoverades 2010. Inglasat uterum med en vidbyggd solterrass som försetts med ett lyxigt spabad. Fräscht badrum som renoverades 2013 och försågs då med en plastmatta på golvet och kaklade väggar. På övervåningen är de tre sovrummen samlade. Vinden har delvis inretts och har idag ett mysigt allrum, bredvid allrummet finns det möjlighet att inreda ytterligare ett sovrum. Källaren är utrustad med pannrum, förråd, tvättavdelning samt ett relaxrum med bastu och duschplats.
Vattenburen värme genom bergvärmeanläggning. All el i huset drogs om 2013 och murstocken renoverades 2011.

Endast några minuters promenad in till centrala Kumla med al service och kommunikation.

Välkommen på visning önskar Mäklarhuset

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.