Hantverkarebacken 9

Hantverkarebacken 9


Kumla / Sörby— Kumla

Hantverkarebacken 9Kumla / Sörby— Kumla

Kedjehus (äganderätt) i Sörby byggt 2015!

Välkommen till Sörby och detta kedjehus (äganderätt) i 1-plan fördelat på 95 m² med 4 rok varav 3 sovrum. Huset är byggt 2015 och är stilrent inrett med parkettgolv och ljusa väggar. Möjlighet för dig som söker ett lättskött och bekvämt boende med närhet till kommunikationer.

Huset är välplanerat med separat kök och vardagsrum. Från vardagsrummet kommer man ut till altanen mot den insynsskyddade baksidan. Huset erbjuder även duschrum/wc, separat wc, separat tvättstuga och tre sovrum varav ett med klädkammare.

Lättskött tomt på 588 m² - altan/trädäck och gräsmatta på baksidan och stenläggning på framsidan. Huset värms upp med frånluftsvärmepump och skön komfort med vattenburen golvvärme i hela huset. Vidbyggt garage med fjärrstyrd garageport och utgång till baksidan. Finns även parkeringsutrymme på stenlagd uppfart. I garaget finns även ett separat förråd. Fiber bredband indraget via Stadsnät.

Här bor du med bra kommunikationer till city men även smidigt att ta sig ut till E20 för dig som pendlar till Örebro.

Välkommen på visning - anmälan krävs!


Boarea/biarea
95/6 kvm
Driftkostnad
24 956 kr/år
Tomtarea
588 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-11-17

Mäklarhuset Örebro

Denna kedjehus på Hantverkarebacken såldes av oss 2023-11-17. Se alla våra försäljningar i Kumla samt även på Hantverkarebacken.

Boka värdering
Magnus Olofsson
Ansvarig mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad