Ånäsvägen 14 E / Sköndal / Lindesberg

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea/biarea
108/50 kvm
Driftkostnad
40 514 kr/år
Tomtarea
157 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-21
Bostaden är såld!

Denna radhus på ånäsvägen såldes av oss 2019-11-21. Se alla våra försäljningar i Lindesberg samt även på ånäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sköndal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Ånäsvägen 14 E, ett välskött radhus med bra läge och närhet till centrum! Radhuset erbjuder ett fint renoverat kök från 2016, vardagsrum/matrum med utgång till altan, 2 badrum, 3 sovrum på övervåningen, gillestuga, dusch, möjlighet till bastu mm. Här finns altan under tak, balkong och uteplats. Radhuset värms med fjärrvärme. Här har man en lättskött trädgård med staket runt om. Garage mm ingår i samfälligheten. På området finns en gemensam gräsyta, en lekstuga och några gungor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.