Ruddammsgatan 3 / Brodalen / Lindesberg

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea/biarea
90/60 kvm
Driftkostnad
31 703 kr/år
Tomtarea
1 127 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-01-31
Bostaden är såld!

Denna villa på ruddammsgatan såldes av oss 2020-01-31. Se alla våra försäljningar i Lindesberg samt även på ruddammsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brodalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin villa med hörntomt på populära Brodalen! Huset erbjuder ljust kök med vita luckor renoverat 2018, 2 sovrum, vardagsrum, matrum och dusch/wc. Uppvärmning sker via fjärrvärme och en värmande Bergslagskamin. Fönster är bytt i 2 plan 2006. 2 st garage, ett vid sidan av huset och ett i källaren. Uteplats med trägolv och staket samt balkong under tak. Lättskött trädgårdstomt med häck runt om. Gångavstånd till förskola, skola mm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.