Östra Hjärta 354 / Hallsberg / Närkesberg

Fantastisk läge precis vid Hjärtaviken!

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
70 kvm
Driftkostnad
10 000 kr/år
Tomtarea
2 693 kvm
Rum
2 rum
Såld
2020-06-02
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på östra hjärta såldes av oss 2020-06-02. Se alla våra försäljningar i Närkesberg samt även på östra hjärta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hallsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta charmiga fritidshus med fantastiskt läge med sjöutsikt finns nu till salu!
Friköpt trädgårdstomt som ligger helt för sig själv med Hjärtasjön som granne, här får du både lugn och ro men även möjlighet att avnjuta sommaren på absolut bästa sätt!
Här välkomnas man av en hall med badrum direkt till vänster. Dusch, wc och golvvärme! Vidare ut i köket finns alla bekvämligheter som diskmaskin, spishäll, ugn och fläkt. Vardagsrummet har öppen planlöning till nock och utgång till en stor altan ca. 50 kvm med utsikt över sjön för härliga grillkvällar, givetvis syd/väst-läge med eftermiddags- och kvällssol.

Sovloft med plats för flera sängar. På fastigheten finns även ett Härbre från 1700-talet, el är indraget. Perfekt när det kommer gäster! Övriga byggnader så som en uthuslänga inrymmer gott om förvaring. Båtplats finns!
Borrad brunn, avlopp med sluten tank och el är indraget. Luftvärmepump (2015) som kan styras från telefonen samt eldstad med kassett i vardagsrum för myskänsla. Vacker natur med rikt djurliv runt knuten!

Hjärtligt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.