Lindesby 566

Lindesby 566

Slutpris

3 400 000 kr


Lindesby— Nora

Lindesby 566


Slutpris
3 400 000 kr

Lindesby— Nora

Egen udde i fin badsjö med två bostadshus och egen brygga

Egen udde i fin badsjö med två bostadshus och egen brygga!
Drömmer du om det optimala tillfället? Här finns ditt privata semesterparadis. Fastigheten är även optimal att dela med andra familjemedlemmar då det finns två fullt utrustade bostäder, tre rum och kök i varje hus.

Lugnet infinner sig direkt när du tar dig fram genom Lindesby och vidare till udden som ligger helt insynsskyddad och omringad av Yxsjön, en fin badsjö.

Det gamla 1800-talstorpet är utbyggt och totalrenoverat i lantlig stil, värmen och känslan är bevarad och sparad till dig. Här finns bland annat vackra trägolv, fungerande bergslagskamin och vedspis. Altanen ligger bara ett par meter från sjön och har en magnifik utsikt. 40-talshuset är renoverat i samma stil under de senaste åren, även det ligger så nära sjökanten att när du tittar ut genom sovrumsfönstret känns det som att du är på sjön. Här är köket väl tilltaget och det finns två sovrum samt loft för extra sovplatser. Båda husen har badrum med dusch och förbränningstoaletter.

Fastigheten är väl omhändertagen, år 2020 fick det äldre huset nytt tak och fasaden målades. År 2021 blev det isolering, ny fasad och nya fönster på det andra huset. Slamavskiljare för gråvatten finns från båda husen. Sjövatten med reningsverk indraget i båda husen, men dricks ej.

Med bil tar det ca: 1 timma från Örebro och ca: 35 min från Nora.


Boarea/biarea
60/56 kvm
Driftkostnad
34 009 kr/år
Tomtarea
1 805 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-07-22

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Lindesby såldes av oss 2023-07-22. Se alla våra försäljningar i Nora samt även på Lindesby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.