Övre Alntorp 115 / Övre Alntorp / Nora

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea
76 kvm
Driftkostnad
26 400 kr/år
Totalareal
1 814 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-28
Bostaden är såld!

Denna villa på övre alntorp såldes av oss 2019-05-28. Se alla våra försäljningar i Nora samt även på övre alntorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Övre Alntorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En mycket fin och välskött 1-plansvilla för fritid eller permanent, högt belägen med en magnifik utsikt över Norasjön! Villan har en boyta om ca: 76 m² 3 rum och kök. 2 st sovrum, sällskapsrum i vinkel med öppen spis med insats, kök/matplats, helkaklad dusch/wc, villan har en öppen och trevlig planlösning med stora fönsterpartier för ljusinsläpp!. Ni finner även ett varmbonat gästhus med storstuga, sovrum och dusch/wc, varmbonad friggebod och jordkällare. Gemensamt för området finns stenpir med båtplats samt badplats, lekplats, bollplan, boulbana och grillplats. För alla golfintresserade så finns den populära golfbanan endast ett stenkast bort! Gå in på vår hemsida och se alla fina bilder samt kontakta mäklaren för visningstid! Välkommen till Övre Alntorp 115.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration