Erik Rosenbergs Väg 44

Erik Rosenbergs Väg 44

Slutpris

1 700 000 kr


Almby— Örebro

Erik Rosenbergs Väg 44


Slutpris
1 700 000 kr

Almby— Örebro

Välplanerad trerummare i populära Almby

Välkommen till Erik Rosenbergs väg 44!

I populära bostadsrättsföreningen Rosenberget saluförs nu denna välplanerade trerummare. Här får du som köpare mervärden i form av bland annat ett ljust och hemtrevligt vardagsrum med burspråk, rymligt kök med gott om skåp och bra utrymme för matplats, två sovrum samt en separat klädkammare. På markplan har man en egen entré med hall, perfekt för avhängning av ytterkläder och slippa dem på boplanet. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och badkar. Från det största sovrummet kan du kliva ut på balkongen i söderläge som bjuder på sol större delen av dagen. Utanför bostaden möts vi av välskötta och lummiga innergårdar som har flera sittplatser och utrymmen för lekande barn. För den med gröna fingrar finns det även möjlighet till egen odling, i föreningen finns flera äppel- och päronträd.
Fiber finns.
Till lägenheten följer en inre fond om 7.266kr som en köpare kan använda till renovering.

Rosenberget är en ekonomiskt stabil förening som inte haft avgiftshöjning sedan 2003, föreningens skuldsättning ligger på 5.520kr/kvm. Utöver bostadsrätter har föreningen även lokal och hyresrätter som hyrs ut.
På gården har föreningen gemensamhetslokal, övernattningsrum, förråd och tvättstuga.

Almby är ett lugnt och trevligt villaområde beläget mellan city och Örebro Universitet. Närhet till naturreservatet Oset med fina promenadstråk, förskola/skola, mataffärer, restauranger m.m.
Stabil och välskött bostadsrättsförening. På innergården (ett stenkast bort) finns ett förråd på 8kvm som tillhör bostaden, en stor gemensam tvättstuga samt lekplats.


Boarea
87 kvm
Avgift
5 038 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-05

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Erik Rosenbergs Väg såldes av oss 2021-11-05. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Erik Rosenbergs Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.