Åbroddgatan 14 / Sörbyängen / Örebro

Modernt radhus i två plan!

Slutpris
3 995 000 kr
Boarea
150 kvm
Avgift
5 372 kr/mån
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-04-03
Bostaden är såld!

Denna radhus på Åbroddgatan såldes av oss 2020-04-03. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Åbroddgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörbyängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här är radhuset som ger gott om plats för den stora familjen med härliga sällskapsytor både inne och ute! Ett mycket praktiskt och bekvämt boende.
150 kvm fördelat på två plan. Entréplan med hall där gott om plats finns för ytterkläder, från hallen är det ingång till entréplanets badrum med dusch. Snyggt och trevlig kök med goda arbetsytor samt en högre avlastningsbank som kan användas till exempelvis barkök eller uppställningsytor för buffémat. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet där två helglasade dörrar kan öppnas upp mot altan och trädgård. På entréplanet finns det även ett sovrum/gästrum med ingång till klädkammare/förråd.
På övervåningen möts man av ett stort allrum som tar oss till tre separerade sovrum. Allrummet och två av sovrummen har franska balkonger som gör det enkelt till vädring. Badrummet är smart inrett med tvättavdelning bakom skjutdörrsspeglar där tvättmaskin och torktumlare finns.

Till bostaden hör en parkeringsplats med laddningsstolpe. Ett utvändigt förråd tillhör bostaden och finns på baksidan.

Detta är ett extremt energieffektivt hus med mycket låga driftskostnader, solpaneler finns på taken. I föreningens gemensamma trädgårdsförråd finns batteri som lagrar energin från solpanelerna.

Sörbyängen är ett mycket barnvänligt område med närhet till mycket så som förskolor, skolor, lekplatser, matbutiker, golfbana m.m. Endast 5-10 min cykelväg till citykärnan.

Välkommen med din intresseanmälan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sörbyängen

Här hittar du radhus och toppmoderna bostadsrätter i en härlig mix. Perfekt för morgonpigga golfaren eller den växande familjen. Med grönområden och närheten till city erbjuds du ett bekvämt liv i en växande modern stadsdel.

Skolor och barnomsorg

I Sörbyängen finns det 3 förskolor, Pepparn, Basilikan och Lergöken. Grundskola finns Sörbyängsskolan och Kryddgårdsskolan. Sörbyängen är ett populärt bostadsområde för studenter, endast ett stenkast från Örebro Universitet.

Kommunikationer

Närmaste busskommunikation går via Tybble centrum och är buss nummer 6.

Natur och fritid

I anslutning till Sörbyängen finns en 18-håls golfbana (Gustavsviks golfbana), samt fina promenadsstråk och ett kortare motionsspår. För den som vill ha olika aktiviteter på ett och samma ställe ska ta ett besök till Sörbybacken. Där åker man skidor vintertid men på sommaren finns café, höghöjdsbana, "trappen" (560 meter) eller varför inte gå eller springa upp för backen. För mer info gå in på https://sorbybacken.se

Affärer och restauranger

I Sörbyängen finns restaurang Sooshi, Sörby Pizzeria och Gustavsviks restaurang och café. Intill området finns Ica Maxi Stormarknad med generösa öppettider samt Systembolaget. Här finns även mindre affärer som blomaffären Pionen.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.