Änggatan 25

Änggatan 25

Slutpris

1 655 000 kr


Centralt— Örebro

Änggatan 25


Slutpris
1 655 000 kr

Centralt— Örebro

Renoveringsobjekt med kanonläge!

Visning? Boka Din egen visningstid med mäklaren! Välkommen!

Ett spännande renoveringsobjekt med kanonläge i city! Den här lägenhetens nästa ägare har visioner & idéer och vill skapa sin egen drömlägenhet från grunden. Här finns det möjlighet att, för den som vill, förändra planlösningen på flera olika sätt. Lägenheten ligger på vån 3, hiss, och har balkong i syd-/västläge. Med det här läget får du en fantastiskt bra kombination mellan stadspuls och lugn och ro. Brf Stenhuggaren är en mycket populär och ekonomiskt stabil förening som äger marken. Inom föreningen finns ett mycket gott samarbete mellan medlemmarna. Här finns en trivselgrupp som anordnar aktiviteter, föredrag, café, trivseldag på innergården med fika, julgranar till innergården mm. Det finns även en teknikgrupp som bistår styrelsen med frågor och offerter gällande underhåll, värme, ventilation mm. Föreningen bytte till nya 3-glas fönster 2018 och installerade solceller på taken 2019. Man har ett gemensamt avtal för hushållsel där den fasta elavgiften ingår. Innergården är privat för medlemmarna då den avgränsas av låsta grindar. Här får föreningen en egen liten oas mitt i city. Stora grönytor, planteringar, sittplatser och grillplats blir extra trevligt sommartid. Under radhusen på innergården ligger föreningens parkeringsgarage med 94 platser. Åtta av platserna har laddstolpar för elbilar. Här finns dessutom spolplatta, högtryckstvätt och dammsugare. I föreningen finns sex st tvättstugor, cykelförråd, hobbyrum och samlingslokal och övernattningslägenhet. Mycket centralt läge med kort gångavstånd till allt vad city har att erbjuda!


Boarea
58 kvm
Avgift
3 953 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-04-16

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Änggatan såldes av oss 2021-04-16. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Änggatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.