Apelvägen 127 D / Gamla Hjärsta / Örebro

Välskött radhus i barnvänliga Gamla Hjärsta!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
5 689 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-27
Bostaden är såld!

Denna radhus på Apelvägen såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Apelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla Hjärsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta välskötta bostadsrättsradhus beläget i hjärtat av Gamla Hjärsta! Genomgående renoverad bostad med allt från kök, badrum, ytskikt och ny el. Bara att flytta in! Fullutrustat kök, badrum med takdusch, tvättmaskin och torktumlare. Tre sovrum på ovanvåningen. Bra förvaring i bostaden i form av två förråd och en walk in closet med inredning.

Här blir det enkelt för både vuxna och barn att trivas med stort inglasat uterum, altandäck och trädgård! Dessutom lekplatser i närheten och bilfria innergårdar!
Stabil HSB-förening som nyligen har utfört relining av stammar (2018). De har även bytt fönster (2011) och friköpt marken (2015). Lugnt område med nära till mataffär, förskola, skola och busshållplats. Endast 10 min cykelavstånd till city.

Hjärtligt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gamla Hjärsta

Här låg en av Örebros äldsta skofabriker Rex en gång i tiden, nu är området ett klassiskt villaområde och kallas i folkmun ”Gamla” Hjärsta, en genuin och mysig plats att bo och leva på.

Skolor och barnomsorg

I området finns Karl Johans skola som är en friskola med musikinriktning. Den har årskurserna 4-9. I området finns även Västra Engelbrektsskolan som är en kommunal grundskola F-9. Finns ett flertal förskolor – Förskolan Lillstugan, Förskolan Larsgården, Förskolan Sagan och Nyckelpigans Förskola.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbussar linje nr 3, 4 och 6. Snabbt och smidigt att tas sig till och från området via E18/E20.

Natur och Fritid

Gamla Hjärsta är ett villaområde som ligger nord-/väst om Örebro citykärna. I området finns Parken Brovallen. För den skidintresserade så finns Skidshopen där man både kan köpa och hyra skidor.

Restauranger, nöjen och omsorg

I området finns Mikaeli Vårdcentral och Mikaeli Vårdboende. I närområdet finns livsmedelsbutiken Coop Baronen, restaurangerna Saigon och köket restaurang och pizzeria samt Kötthandlar´n. Gångavstånd också till centralt väster som erbjuder flertalet restauranger, ICA, apotek, bank m.m.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.