Arbetargatan 5 A

Arbetargatan 5 A


Centralt / Öster— Örebro

Arbetargatan 5 ACentralt / Öster— Örebro

Bra läge mittemellan citykärnan och vackra naturområden. Bäst av allt; stor uteplats om hela 30 kvm!

Välkommen till en liten trea med en fin mix mellan nytt och fräscht, hemtrevlig charm och flertalet fördelar! Lägenheten har med sina 63 kvm en smart planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum. Det skapar naturliga umgängesytor. Det finns ett stort sovrum med flera garderober och ett mindre sovrum som med lätthet kan användas som hemmakontor, barnkammare eller en drömmig walk-in-closet. Flexibiliteten är stor! Bostaden passar lika bra för singelhushåll som för par. Här får du ett stort helkaklat badrum med gott om svängrum för paret, eller för dig som har ett litet barn eller en fyrbent vän att ta hand. Nu kommer vi till den största fördelen - uteplatsen! Längs med hela lägenhetens längd löper en upphöjd uteplats om hela 30 (!) kvm. Du får en uteplats mot innergården som är lika stor som en liten dansbana - ett rejält extrarum på vår, sommar och tidig höst! Det finns gott om plats för både matgrupp, lounge och flera blomarrangemang.

Huset är nytt, byggt 2021-2022. Här är det verkligen bara att flytta in. Vi på Mäklarhuset hjälper dig dessutom med flytten. Ja alltså, inte med att bära flyttlådorna, men vi lånar ut flyttsläp gratis till dig som köpare! I föreningen finns det gott om gemensamma utrymmen, till exempel en gemensam takterrass med utsikt över hustaken på öster, övernattningslägenhet, gemensam lokal med pentry, cykel- och barnvagnsrum och källarförråd.

Läget i stan är en av alla fördelar! Här kan du på mindre än 2 min gå till en stor mataffär. Det är gång- och cykelavstånd till flera restauranger, café, gym och en mängd olika idrottsarenor. Inom gångavstånd når du Stadsparken, Wadköping/Slussen och österut finns vackra naturområden kring Oset och Rynningeviken. Till den stora arbetsplatsen USÖ är det bara 2 km och till Universitetet är det 2,5 km, med mycket fina cykelvägar.


Boarea
63 kvm
Avgift
5 248 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-11-09

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Arbetargatan såldes av oss 2023-11-09. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Arbetargatan.

Boka värdering
Sofia Persson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad