Barkborrevägen 28

Barkborrevägen 28

Slutpris

6 125 000 kr


Adolfsberg— Örebro

Barkborrevägen 28


Slutpris
6 125 000 kr

Adolfsberg— Örebro

Renoverad villa med totalyta 259 m² och dubbelgarage!

Välkommen till Barkborrevägen 28 i Adolfsberg och denna renoverade 1-plans villa med inredd källare totalyta på 259 m². Huset ligger på en stor friköpt hörntomt, 1.332 m². Här erbjuds du som köpare ett välplanerat och funktionellt hus för familjen.

Entréplan med trevliga sällskapsytor med kök/matplats och vardagsrum i en halvöppen planlösning på ena sidan av huset, här kommer du ut till altaner på fram-/ och baksidan. På andra sidan av huset finns tre sovrum varav ett används som walking closet samt finns ett helkaklat duschrum. Behöver du som köpare ett sovrum till går det med enkelhet att dela av ett av sovrummen enligt originalritningen. I den inredda källaren finns hall/groventré, gillestuga, sovrum/gästrum, allrum, dusch/bastu, tvättstuga, separat wc, pannrum och förrådsutrymmen.

Förutom två altaner finns stenlagd uteplats i trädgården, här finns gott om utrymme för familj och vänner att umgås och njuta av utomhusmiljön. Tomten har också härliga gräsytor och murar i sten för avgränsning samt finns planteringar i pallkragar.

Stora och kostsamma renoveringar är gjorda från 2013 och framåt - yttertak, nya fönster, ny puts fasad, dränerat källaren och isolerat med isodrän, radiatorer delvis utbytt, garage renoverat och nya garageportar, byggt altaner, renoverat kök, installerat FTX-ventilation system m.m.

På fastigheten finns dubbelgarage och friggebod (byggd 2016). Huset värms upp med bergvärme och två eldstäder, braskamin i vardagsrum och öppen spis i gillestuga i källaren. Mekanisk FTX-ventilation system med värmeåtervinning bidrar till lägre driftskostnad och skapar bättre inomhusklimat.

Här bor du i ett familjärt villaområde med närhet till kommunikationer, förskola och skola.

Välkommen på visning - anmälan krävs!


Boarea/biarea
129/130 kvm
Driftkostnad
43 347 kr/år
Tomtarea
1 332 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-10-11

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Barkborrevägen såldes av oss 2023-10-11. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Barkborrevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.