Björkmansgatan 58 / Disponentparken / Örebro

Rymligt radhus i lugnt område. Två uteplatser, varav den ena mot vacker allé och park!

Slutpris
3 425 000 kr
Boarea
118 kvm
Avgift
4 540 kr/mån
Rum
5 rum
Såld
2018-11-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björkmansgatan såldes av oss 2018-11-02. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Björkmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Disponentparken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Välkommen till ett rymligt bostadsrättsradhus i två plan. Byggår 2015-2016. Mycket fint läge i området, alldeles intill den vackra allén upp mot Disponentvillan. Kvälls- och nattetid tänds lampor längs med allén, vilket skapar en fin stämning utanför fönstren. Uteplats på både fram- och baksida samt tillgång till gräsytor i parken på baksidan. Radhuset har en stilren exteriör och ett modernt utseende med liggande träpanel och pulpettak. Välplanerad bostad med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt duschrum och tvättstuga på bottenplan. På övre plan finns ett allrum, tre sovrum och ett badrum. Bra med förvaringsutrymmen med två garderobsväggar i sovrummen, förråd under trappan och separat förråd i anslutning till radhuset. Carport ingår och ligger i anslutning till radhuset. Föreningarna i området förfogar tillsammans över Disponentvillan. Lugnt och barnvänligt område med många barnfamiljer, lekplats och stora grönområden. Till city, USÖ och universitetet är det mycket bra cykelvägar och endast 2,3-2,8 km. I närområdet finns stor mataffärer, blomaffär, restauranger och gym. Alldeles i närheten ligger naturreservatet Oset och Rynningeviken, områden med fantastiskt fina promenadstråk och skridskomöjligheter vintertid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration