Bonstorpsvägen 8 / Södra Lindhult / Örebro

Balkong i fritt västerläge, sol från mitt på dagen ända till kvällen!

Slutpris
1 435 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 070 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-09-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bonstorpsvägen såldes av oss 2020-09-28. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Bonstorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Lindhult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Visning? Boka Din egen visningstid med mäklaren! Välkommen!

Ljus och fin tvåa med många bra egenskaper. Lägenheten ligger i hörnet av huset, vilket ger ett fint ljusinsläpp från flera håll. Rymlig balkong i västerläge, sol från mitt på dagen till kväll! Sovrummet har fönster i svalt norrläge, något som verkligen kan uppskattas under varma sommarnätter. Gott om förvaringsutrymme med ett städskåp, en garderob och en klädkammare i hallen samt tre garderober i sovrummet. Det tillhör även ett lägenhetsförråd i en bod på gården. Vån 2 av 4. Hiss. Byggår 2016-2017. Låg månadsavgift; 3 070 kr/mån inkl värme, vatten, tv, bredband och ip-telefoni. I föreningen finns parkeringsplats för ca 300 kr/mån, ev kö. Det finns även flera besöksparkeringar samt fri parkering i området.

Populärt bostadsområde för yngre, äldre och barnfamiljer som uppskattar lugnet hemma efter en hektisk dag på arbetsplatsen eller en nöjeskväll i city. Trevliga och lättillgängliga promenad- och cykelvägar mot Marieberg och Adolfsberg. Härifrån är det endast 3 min bilväg, eller knappt 10 min på cykel, till Marieberg köpcentrum. Där finns inte bara ett stort utbud av shopping och restauranger, utan även Willys och Coop Forum, IKEA, bygghandel, blomaffär samt gym- och padelcenter mm. Åt andra hållet, mot Adolfsberg, är det gång- och cykelavstånd till vårdcentral, apotek, busshållplats, ICA Parkhallen och pizzerior. Det tar mindre än 20 min att cykla från lägenheten till city. Det är dessutom nära till påfart/avfart (E20), mycket bra för dig som pendlar med bil söderut eller norrut.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Södra Lindhult

Med naturreservatet Sommarro runt knuten, närheten till city och Marieberg Köpcentrum får du det bästa av flera världar. I den här klassiska stadsdelen finns flera skolor, lekparker, matbutik, restauranger, tidlösa Brunnsparken och närhet till två golfbanor. Här möts du alltid av ett hjärtligt hej när du joggar runt elljusspåret i Santorieskogen.

Skolor och barnomsorg

Förskolan Helianthus Valpebo & Eriksbergsgårdens förskola ligger i området. Ekeskolan är en skola för elever med synnedsättning och ytterligare funktionsnedsättningar från förskoleklass och uppåt. Åsbackaskolan är en nationell skola för barn med hörselnedsättning. I närliggande Adolfsberg erbjuds F-6 Brunnsskolan, F-9 Adolfsbergsskolan och Waldorfskolan där det även finns flera förskolor.

Kommunikationer

Området trafikeras av busslinjerna nr 1, 22 och 4. Ca 10 minuters bilväg intill stadskärnan. Ca 15 minuter fin cykelväg in till stadskärnan.

Natur och fritid

I området finns finns flertalet parker, tex Lindhultsparken, Erikbergsparken. I närliggande Adolfsberg ligger Vänneboparken som är utrustad med tennisbanor, Vårboparken samt Sjättedelsparken. Närhet till Gustavsviksbadet som erbjuder ett äventyrsbad inomhus, utomhusbad samt en 5-stjärnig camping med bla äventyrsgolf. För den golfintresserade finns både Gustavsviks golfbana samt Mosjö golfbana i närheten.

Restauranger, nöje och övrigt

Vid Adolf Mörners plan i närliggande Adolfsberg finns en välsorterad ICA-butik (ICA Parken) och pizzeria. I närheten ligger även Robertsons charkuteri. Övriga restauranger i området är Sommarro värdshus och Restaurang Svalan. Vid centrum i närliggande Adolfsberg - Adolf Mörners plan - ligger dansbanan Regnbågen och folkparken Brunnsparken med lekpark, restaurang, teater och festlokaler. I området finns vårdcentral, apotek, folktandvård samt servicehem finns i området. Adolfsbergs kyrka med tillhörande församlingshem. I närliggande Marieberg erbjuder Mariebergs köpcentrum ett stort utbud av butiker. Örebros Travbana är även den placerad i Marieberg.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.