Brevbäraregatan 2 / Björkhaga / Örebro

Bra boende med friköpt tomt!

Slutpris
2 980 000 kr
Boarea
127 kvm
Driftkostnad
31 158 kr/år
Totalareal
192 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Brevbäraregatan såldes av oss 2019-10-30. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Brevbäraregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkhaga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Brevbäraregatan 2 och ett mycket smakfullt radhus på FRIKÖPT hörntomt i barnvänliga Björkhaga. Huset är på ca 127 kvm fördelat på 5 rok varav 4 sovrum. Invändigt finner du ljusa ytskikt och från hallen kommer du in i köket som renoverades-12. Från vardagsrummet kommer du ut på altanen som delvis är insynsskyddad. Vidare finner du på entréplan ett sovrum samt ett helkaklat duschrum. På övre plan återfinns 3 sovrum samt ett helkaklat badrum. Tomten är lättskött och 2 uteplatser finns med både kvälls samt morgonsol. Fjärrvärme bidrar till låg driftkostnad och installerad fiber ger en framtidssäkrad bredbandsanslutning. Vidare får du mervärden i form utav bl.a garage i länga samt nyrenoverad gemensamhetslokal med bastu och övernattningsmöjligheter. Nära till förskola,skola samt löparspår som finns i närheten. Stadsbussen tar dig snabbt in till city och Haga centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Björkhaga

Kulturreservatet Karlslund och herrgården, motions- och skidspåret liksom Hästhagen öppnar dörren till naturen och lockar till aktivitet. Läget och avståndet till city gör det här området populärt. Här är det mesta nära och lättillgängligt.

Skolor och barnomsorg

I området finns Björkhaga förskola och Solskenet förskola. Här ligger även Björkhagaskolan, årskurs F-3.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbuss linje nr 7, 8 och 9.

Natur och fritid

Kulturreservatet Karlslund ligger i närheten till Björkhaga. Det är ett naturskönt område med gamla anor. Där hittar man också vacker kultur- och industrihistoria, hantverkstäder, butiker, Barnens trädgård och Tekniska kvarnen. Här finns många platser att upptäcka och evenemang att uppleva för hela familjen året runt. För mer info - https://www.orebro.se/karlslund.4.71003a4d1528ca6d06a3370.html Även Karlslunds motionsspår ligger i närheten och kombinerar olika spår mellan 1,2 km upp till 15 km varav flera är belysta. Spåren spåras för skidåkning vintertid. Spåret sköts av Karlslunds IF Skidor. Finns också tillgång till utegym, omklädningsrum, bastu och grusad bilparkering. Rosta gärde är Örebros största idrottsfält med sammanlagd yta av 100 000 kvadratmeter. Hela 33 fotbollsplaner i olika storlekar. Rosta gärde ligger i Hästhagens friluftsområde. I området finns sommartid minigolfbana, kanotuthyrning och kiosk. Granne med Karlsunds herrgård. Här ligger också en av Sveriges största ridskolor, Örebro fältrittklubb.

Restauranger, nöjen och omsorg

I närområdet Haga centrum finns, Pizzeria Hagagrillen, Netto, Willys Västhaga, Apotek, vårdcentral, tandläkare, simhall, bibliotek mm. På Karlslunds Herrgård finns café, konferens, catering och julbord m.m. http://www.karlslundsherrgard.se/ Närmaste handel finns i Haga centrum ett stenkast från Karlslund där man hittar bl a livsmedsmedelbutik, Hagabadet, gym, apotek, bibliotek och restaurang.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.