Brickebergsvägen 49 / Brickeberg / Örebro

Slutpris
3 395 000 kr
Boarea/biarea
113/51 kvm
Driftkostnad
33 000 kr/år
Tomtarea
2 047 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-04-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Brickebergsvägen såldes av oss 2020-04-29. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Brickebergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brickeberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Brickebergsvägen 49! Tilltalande och fin 1-plansvilla i vinkel med inredd källare om en total yta om ca: 160 m², 5 rum och kök varav 4 stycken sovrum om så önskas! Stor friköpt trädgårdstomt om 2 047 m² med ett härligt och lugnt läge intill skogen! Bergvärme för låg energikostnad, renoverade våtutrymmen, samt renoverat kök! 2-bilsgarage, vedbod samt redskapsbod, indraget fiber mm. Kontakta Mäklaren för mer information samt visningstid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Brickeberg

I det här klassiska och lugna bostadsområdet hittar du både tidlösa klassiska villor och nyproduktion. Med universitetet som granne och Markaspåret runt knuten finns det gott om möjlighet till aktivitet.

Skolor och barnomsorg

I närområdet Brickebacken finns sex förskolor och två grundskolor; Brickebackens skola, årskurs F-6 samt Viktoriaskolan F-9. Närhet även till Örebro universitet.

Kommunikationer

Området trafikeras av busslinjerna nr 2, 3, 9, och 10.

Natur och fritid

I Brickeberg finns motionsspåret Markaspåret med elljusspår samt fotbollsplan.

Restauranger och omsorg

I närheten erbjuds flertalet pizzerior, restauranger och i närheten finns även ICA Maxi Stormarknad, Systembolaget och Apotek. I närområdena finns även Brickebackens vårdcentral och Tybble vårdcentral.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.