Byalagsgatan 2H

Byalagsgatan 2H

Slutpris

2 100 000 kr


Nya Hjärsta— Örebro

Byalagsgatan 2H


Slutpris
2 100 000 kr

Nya Hjärsta— Örebro

Radhus i två-plan med uteplats i väster!

Välkomna till Byalagsgatan 2H - här har nuvarande ägare bott i ca 50 år!
Mycket av original-detaljerna finns kvar och hela bostaden är mycket väl omhändertagen. På entréplanet finns kök med glasvägg intill vardagsrummet där kan man ta sig ut till den mysiga uteplatsen som ligger i västerläge - sol hela eftermiddagen och kvällen. Badrum med dusch och tvättmaskin finns även på entréplanet. På ovanvåningen finns tre stycken sovrum, två större och ett lite mindre. Även här finns det ett badrum med dusch, plats för badkar för den som önskar.

Välskött HSB-förening som löpande tar hand om underhåll och renoveringar. Det aktuella radhusets stammar relinades sommaren 2021. Under tidigare år har föreningen bland annat bytt fönster (2018) startat upp ett gemensamt elavtal (2018) och rustat upp lekplatsen (2020).

Barnvänligt område med nära till förskola, skola och flera stora mataffärer. I föreningen finns gemensam tvättstuga, lekplats på gården och cykelförråd. För dig som pendlar med bil till vardags; nära till påfart/avfart på motorvägen. Kort gångavstånd till bussförbindelse och endast 4 km till city, med bra cykelvägar.


Boarea
95.7 kvm
Avgift
5 993 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-01-19

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på Byalagsgatan såldes av oss 2022-01-19. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Byalagsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.