Dillvägen 3 / Sörbyängen / Örebro

Rymligt och funktionellt boende på lugn gata!

Slutpris
5 200 000 kr
Boarea/biarea
170/27 kvm
Driftkostnad
35 410 kr/år
Tomtarea
276 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2020-05-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Dillvägen såldes av oss 2020-05-25. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Dillvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörbyängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Dillvägen 3, belägen på friköpt tomt och på lugn gata i familjevänliga Sörbyängen med promenadavstånd till city. Här erbjuds du som köpare ett mycket funktionellt och rymligt boende i detta 2-planshus på ca 170 kvm fördelat på 6 rok varav hela 5 sovrum!
Planlösningen är väl genomtänkt med öppna ytor på entréplan och de fem sovrum på övre plan. Som köpare får du mervärden i form av frånluftsvärmepump som tillsammans med isolerglas och kamin bidrar till låg uppvärmningskostnad, dubbla helkaklade badrum, bastu, genomgående ekparkett, soldäck i sydvästläge, garage, förråd och fiber mm. Fin baksida med lättskött tomt i rätt väderstreck. Nära till både natur, skola och city! Fastigheten är besiktigad. Välkommen att anmäla intresse till visningen önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sörbyängen

Här hittar du hus, radhus och toppmoderna bostadsrätter i en härlig mix. Perfekt för morgonpigga golfaren eller den växande familjen. Med grönområden och närheten till city erbjuds du ett bekvämt liv i en växande modern stadsdel.

Skolor och barnomsorg

I området finns flera förskolor och skolor. De närmsta förskolorna är Pepparn, Basilikan och Lergöken. Som grundskola finns Sörbyängsskolan, Kryddgårdsskolan och helt nybyggda Änglandaskolan. Här finns även högstadieskolan Navet.

Kommunikationer

Närmaste busskommunikation går från Sörbyängens centrum buss nr 68 och från Lavendelvägen buss nr 6. Från Tybble centrum går ett flertal olika bussar.

Natur och fritid

I anslutning till Sörbyängen finns en 18-håls golfbana (Gustavsviks golfbana), samt fina promenadsstråk och ett kortare motionsspår. Här finns även naturreservatet Reträtten med natursköna Sörbyskogen. För den som vill ha olika aktiviteter i sin närhet är detta ett perfekt område. Här finns lekpark med parkouranläggning och flera fotbollsplaner. På vintern är pulkaåkning och grillning populärt vid Sörbykullarna. Mitt emot finns Sörbybacken där man åker skidor. I Sörbybacken finns aktivitetscenter med mountainbikebanor, den populära trappen (560 m) och utegym. Här finns också café och höghöjdsbana med zipline. För mer info gå in på https://sorbybacken.se

Affärer och restauranger

Här finns café, suschirestaurang, pizzeria och vid golfbanan erbjuds luncher. Närmsta affär är Ica Maxi Universitetet med generösa öppettider samt apotek och Systembolag. I området finns även frisörer, kiosker och blomsterbutik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.