Dolomitvägen 10 / Lundby / Örebro

Gaveltvåa på bottenplan med låg månadsavgift!

Slutpris
1 020 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
2 983 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2019-09-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dolomitvägen såldes av oss 2019-09-19. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Dolomitvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lundby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds denna gavellägenhet med två rum och kök om ca 66 kvm boyta med LÅG MÅNADSAVGIFT på 2983Kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg. Bekvämt på bottenplan och egen ingång når du denna genomgående fina och fräscha tvåan med egen uteplats i soligt söderläge och fri utsikt mot grönområde. Badrum har renoverat under 2017. Kök med gott om plats för matbord och bra förvaring med många skåpluckor. Klädkammaren har gjorts om till ett barnrum. Här finns ledig p-platser med motorvärmare för 145kr /mån. Ett toppen läge inom föreningen!

Föreningen Brf Tåget i Örebro är en omtyckt och ekonomiskt bra förening. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med möjligheten att kliva ut direkt ut på gräsmattan. Mycket barnvänligt med bilfria innergårdar och lekplats precis vid huset. Finns en gemensamhetslokal samt övernattningsrum att hyra i Dolomiten. Väldigt nära till busshållsplats som tar dig in till city och hela vägen till Universitetet!

Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.