Engelbrektsgatan 76 / Centralt öster / Örebro

Tvåa med äldre skick i mycket stabil förening, låg månadsavgift!

Slutpris
1 505 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
2 123 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 10 (Hiss finns)
Såld
2018-10-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Engelbrektsgatan såldes av oss 2018-10-05. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Engelbrektsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Välkommen till en tvåa med äldre skick i populära och stabila brf Vallen. Omtyckt och välskött förening med låga månadsavgifter. Endast 2 123 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägg. Vån 4, hiss finns! Inglasad balkong i söderläge. I föreningen finns gemensam tvättstuga och cykelförråd. Bekvämt och billigt boende med gott om service i de närmsta kvarteren. Här finns bland annat bageri, mataffär, skräddare/skomakare, cykelservice, frisör, kvarterskrog, lunchrestaurang och pizzerior. Det är gångavstånd till Stadsparken/Wadköping, stans idrottsarenor, simhall och flera olika gym. Endast 5-10 min gångväg till citykärnan. Med cykel tar du dig på ca 10 min till Universitetet åt ena hållet och 5 min till USÖ och Centralstationen åt andra hållet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration