Erikshultsvägen 20 / Adolfsberg / Örebro

Slutpris
2 970 000 kr
Boarea
110 kvm
Driftkostnad
26 221 kr/år
Totalareal
242 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-11-19
Bostaden är såld!

Denna parhus på Erikshultsvägen såldes av oss 2019-11-19. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Erikshultsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Adolfsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Erikshultsvägen 20 i Adolfsberg! Ett mycket trivsamt och barnvänligt område med bilfria gator! Stora grönområden, lekplatser och närhet till både barnomsorg och skolor. Huset har en boyta om 110 m² 6 rok och passar med fördel barnfamiljen då hela 5 st sovrum kan ordnas! Kök med matplats och utgång till uteplats, vardagsrum, wc/dusch samt sep wc, groventré/tvättstuga, mm. Friköpt tomt om 242 m², 2 st friliggande förråd. Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Adolfsberg

Med naturreservatet Sommarro runt knuten, närheten till city och Marieberg Köpcentrum får du det bästa av flera världar. I den här klassiska stadsdelen finns flera skolor, lekparker, matbutik, restauranger, tidlösa Brunnsparken och närhet till två golfbanor. Här möts du alltid av ett hjärtligt hej när du joggar runt elljusspåret i Santorieskogen.

Skolor och barnomsorg

I Adolfsberg erbjuds F-6 Brunnsskolan, F-9 Adolfsbergsskolan och Waldorfskolan där det även finns flera förskolor.

Kommunikationer

Området trafikeras av busslinje nr 1, 4 och 22. Ca 10 min bilväg samt ca 15 min cykelväg in till stadskärnan.

Natur och fritid

I området ligger Vänneboparken som är utrustad med tennisbanor, Vårboparken samt Sjättedelsparken. Närhet till Gustavsviksbadet som erbjuder ett äventyrsbad inomhus, utomhusbad samt en 5-stjärnig camping med bla äventyrsgolf. För den golfintresserade finns både Gustavsviks golfbana samt Mosjö golfbana i närheten. Motionsspår finns i Sommarroskogen samt elljusspår i Sanatorieskogen. Brunnsparken lekpark, restaurang och teater.

Restauranger, nöjen och omsorg

Adolfsbergs centrum - Adolf Mörners plan - ligger folkparken Brunnsparken med dansbana, restaurang Svalan, festlokaler och lekpark. I centrumet finns också livsmedelsbutik ICA parkhallen. I området finns vårdcentral, apotek, folktandvård samt servicehem.

Liknande bostäder i närheten