Esbjörnsgatan 104

Esbjörnsgatan 104

Slutpris

3 175 000 kr


Sörby— ÖREBRO

Esbjörnsgatan 104


Slutpris
3 175 000 kr

Sörby— ÖREBRO

Stilsäkert radhus från 50-talet i populära Sörby, hörnläge med altan och trädgård i söderläge

Välkommen till ett radhus med gavelläge i populära Sörby. Redan när du stiger in i hallen på det rutiga golvet känner du den fint bevarade och renoverade 50-talsstilen. Huset har en mycket bra planlösning i två plan med kök, vardagsrum och tvättstuga i bottenplan. Vitt kök med påkostade tidstypiska detaljer från 2012. Öppet mellan matplatsen och vardagsrummet som även har utgång till altanen i söderläge.
Två sovrum och badrum på övre plan. Sovrummen fick ny ekparkett år 2012 och har tak upp till nock. Badrummet uppdaterades med nya badrumsmöbler år 2022. Intill det ena sovrummet finns en klädkammare, som även kan användas som kontor. Altan med tak samt trädgård med gräsmatta i soligt söderläge. Fri parkering och förråd precis utanför dörren.

Mycket välskött och ekonomiskt stabil förening i lugnt och barnvänligt område. Förutom fri parkeringsplats vid entrén finns parkeringsplatser och garageplatser att hyra, det är dessutom fri parkering på delar av Esbjörnsgatan. Det här är ett oerhört lättskött och bekvämt boende med endast 5-10 min cykelavstånd till city. I närområdet finns flera lekplatser och stora grönytor. Nära till förskola, skola, universitetet och busshållplats. Alldeles i närheten finns restauranger, blomsteraffär, mataffärer, apotek, vårdcentral mm. Inom gångavstånd från området når du även den populära motionstrappan i Sörbybacken, som dessutom förvandlas till en liten slalombacke under snörika vintrar. Här finns även en höghöjdsbana, utegym och restaurang/pizzeria med uteservering och vedugnsbakade pizzor.


Boarea
78 kvm
Avgift
3 608 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-03-03

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på Esbjörnsgatan såldes av oss 2023-03-03. Se alla våra försäljningar i ÖREBRO samt även på Esbjörnsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.