Falleniusgatan 4 / Väster - Vasaskolan / Örebro

Två balkonger, en i söder och en i norr!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
4 711 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-01-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Falleniusgatan såldes av oss 2017-01-23. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Falleniusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster - Vasaskolan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en nyproducerad (byggår 2014) trea med gavelläge och fönster åt tre håll! Lyxigt med två balkonger åt motsatta håll; en i söderläge och en i norrläge. Våning 3 av 5. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar trevliga sällskapsytor. Genomgående parkettgolv och vita väggar. Gott om förvaring med skjutdörrsgarderob, klädkammare samt källarförråd. Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, skåp och fönster. Här i Vasastan är det nära till flera parker och fina promenadstråk längs med Svartån. Det centrala läget erbjuder gång-/cykelavstånd till flera mataffärer, resecentrum, shopping, restauranger mm. 10 min cykelavstånd till city. Busshållplats finns i kvarteret. Endast 1,3 km till påfart/avfart på E18.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration