Flugsnapparestigen 16

Flugsnapparestigen 16

Slutpris

2 750 000 kr


Oxhagen— Örebro

Flugsnapparestigen 16


Slutpris
2 750 000 kr

Oxhagen— Örebro

Välkomna till Flugsnapparestigen 16 i Oxhagen!

Välkomna till Flugsnapparestigen 16 i Oxhagen! Ett av de absolut bästa lägena i området på lugn återvändsgata, med fint hörnläge intill skogen samt granne med stora fina grönområden. Kedjehuset har en boyta om ca: 95 m² + inrett gästrum. Trevlig och inbyggd skyddad entré med ingång till garage, förråd och gästrum. I övrigt finner ni entré/hall, kök med matplats, vardagsrum med utgång till inbyggt uterum med söderläge! Tre sovrum, dusch/wc, separat wc, tvättstuga och bilgarage med el-port. Friköpt hörntomt om 606 m². Närhet till skola och barnomsorg, affärer, apotek, vårdcentral, Karlslunds fina strövområden. Huset har renoveringsbehov men alla förutsättningar för att skapa ett toppen boende med det mycket fria och fina läget. Huset är besiktigat och energideklarerat. Handlingarna finns under dokument på vår hemsida. Välkomna på visning önskar Mäklarhuset!


Boarea/biarea
95/15 kvm
Driftkostnad
34 000 kr/år
Tomtarea
606 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-04-20

Mäklarhuset Örebro

Denna kedjehus på Flugsnapparestigen såldes av oss 2023-04-20. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Flugsnapparestigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.