Gäddestavägen 26

Gäddestavägen 26

Slutpris

1 795 000 kr


Karlslund— Örebro

Gäddestavägen 26


Slutpris
1 795 000 kr

Karlslund— Örebro

3 rok med hörnläge & balkong i väster. Brf Bovieran, 55+ förening med gigantisk vinterträdgård!

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

Ljus trea med hörnläge och fönster åt tre håll. Vån 2 av 3, hiss finns. Föreningen är en seniorförening med åldersgränsen 55+. Stor balkong med markis i västerläge, utsikt mot Karlslundsskogen. Trevlig planlösning med delvis öppet mellan kök och vardagsrum. Du får en fin koppling mellan rummen och samtidigt gott om möblerbara väggar. Stort och helkaklat badrum med golvvärme och tvättavdelning. Ett större och ett mindre sovrum. Klädkammare. Tillhörande varmförråd i samma hus.

Brf Bovieran är troligtvis Örebros häftigaste förening! Alldeles utanför din ytterdörr finner du en oas fylld med vackra växter, fiskdamm och sittplatser under palmerna. Den gemensamma vinterträdgården är helt inglasad, temperaturstyrd och hela 1 630 kvm stor. Det här är en plats för avkoppling och givande samtal med goda vänner och grannar. Tänk att kunna njuta av grönska och tropiskt klimat, utan regn, året om!

Byggår 2010-2011. Här finns flera bekvämligheter, så som övernattningsrum, samlings-/festlokal, cykelförråd och boulebana. Föreningen jobbar löpande med underhåll och de senaste åren har man bland annat startat upp ett gemensamt avtal för hushållsel och installerat solceller & laddboxar till elbilar. Till föreningens 48 lägenheter finns hela 55 bilplatser. Närmsta busshållplats ligger alldeles utanför. På ena sidan huset finns även en stor gästparkering som är alldeles utmärkt när vänner och familj kommer på besök. Gångavstånd till Karlslundsskogen med fint motionsspår och utegym, nära till mataffär, apotek, folktandvården, simhall, gym mm i Haga centrum.


Boarea
84.6 kvm
Avgift
7 535 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2024-06-18

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Gäddestavägen såldes av oss 2024-06-18. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Gäddestavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.