Gamla Gatan 13 / Centralt / Örebro

Renoverad 4:a mitt i stan med inglasad balkong mot den lugna innergården!

Slutpris
2 750 000 kr
Boarea
96 kvm
Avgift
5 611 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-03-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gamla Gatan såldes av oss 2020-03-25. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Gamla Gatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i centrala Örebro finns denna 4 rok i TOPP SKICK som är belägen högt upp i huset med inglasad balkong i västerläge mot den lummiga innergården!

Här bor du i en lägenhet med unikt läge högt upp i huset, våning 4 av 5 (hiss finns) med ett fantastiskt skick. Lägenheten totalrenoverades 2017 och har dubbla duschrum, rymligt kök med praktisk köksö och ett stort vardagsrum som enkelt kan delas av och göras om till ett extra sovrum. Lägenheten har totalt 96 kvadratmeter och ligger mitt i de centrala delarna i Örebro. Fantastisk förening med en månadsavgift där det mesta inkluderas, värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni och hushållsel. Från Gamla gatan har man närhet till allt man kan önska, såsom, restauranger, caféer, affärer, matbutiker, centralstationen för dig som pendlar eller vill ha nära till buss- och tågförbindelser, gym men även fina parkmiljöer kring Örebro Slott och Svartån. Här bor man i hjärtat av Örebro. Bostadsrättsföreningen har mycket god ekonomi och i föreningen finns flera gemensamma utrymmen; tvättstuga, bastu, träningsrum, hobbylokal, samlingslokal samt gästrum som kan hyras av föreningens medlemmar. Den trevliga gröna innergården med träd, fina planteringar och sittplatser skapar en lugn oas för dig som väljer att bo på Gamla gatan 13.

Varmt välkommen på visning, anmälan krävs. Kontakta ansvarig mäklare för anmälan eller bokning av enskild visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.