Granitvägen 6 / Lundby / Örebro

Fint radhus med bra läge!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea/biarea
90/80 kvm
Driftkostnad
38 136 kr/år
Tomtarea
281 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-03
Bostaden är såld!

Denna radhus på Granitvägen såldes av oss 2019-11-03. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Granitvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lundby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Granitvägen 6!
Huset har genomgått ett flertal renoveringar under de senaste åren med bland annat nya fönster och dörrar, eldrivna markiser, elcentral och fiber.
Bra ytor för familjen med tre sovrum på entréplan och en hel källare att använda som lekrum, gästrum eller som biorum.
Lundby är ett lugnt område med goda kommunikationer, närhet till natur och skola/barnomsorg. Fastigheten är besiktigad och energideklarerad och kommer säljas med friskrivning.
Mycket välkomna på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Lundby

Här finner du strövområden, ängar och skog. Ett klassiskt och populärt villaområde med närhet till city. Om du vill hitta en plats där barnen tryggt kan växa upp, då är Lundby är svårslaget.

Skolor och barnomsorg

I området finns tre förskolor. Ädelstenen, Änglagård och Bergagård. I området finns även en grundskola, Lundbyskolan F-6 med ca 300 elever som ligger i Lundby Centrum.

Kommunikationer

Lundby är beläget ca 6 km norr om Örebro city och trafikeras av tre busslinjer med Stadsbuss 10, 1 och linje 2 som går ner till city.

Natur och fritid

Naturreservatet, Öknaskogen erbjuder motionsspår och fina strövområden. Samt finns Lundby IP med bl a fotbollsplan. I området finns också lekplatser.

Affärer och restauranger

I närområdet finns ett av Örebro största handelscentrum med bl a ett flertal mataffärer, Plantagen, Systembolag, bilföretag, Biltema, hamburgerrestaurang Max, Rusta, sportaffär och golfhall m.m.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.