Grenadjärgatan 3 L / Rynningeåsen / Örebro

Ljus och fin tvåa med två stora balkonger!

Slutpris
1 825 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
2 939 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grenadjärgatan såldes av oss 2019-09-17. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Grenadjärgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynningeåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Grenadjärgatan 3L!

Nu finns denna fina tvåa på våning 2/2 om 55 kvm med två stora balkonger med sol från förmiddag till kväll, samt LÅG MÅNADSAVGIFT om 2939kr/mån inkl. värme, kallvatten, digital-tv, bredband och ip-telefoni till salu! Mycket tilltalande lägenhet med egen entré i fint skick med bra förvaring och eget uppvärmt förråd om ca 5 kvm stort precis utanför entrédörren. Lägenheten är genomgående ljus och har parkettgolv och målade väggar. Helkaklat badrum med golvvärme, bra arbetsyta och förvaring samt tvättmaskin och torktumlare.

Rynningeåsen som bostadsområde har utvecklats till ett lugnt och populärt område för alla åldrar. Ett perfekt läge för dig som vill njuta av naturreservatet Rynningeviken och Hjälmaren, men ändå ha stadens attraktiva myller bekvämt nära. Nära till motionsspår, nyöppnat gym, busshållplats, mataffärer och påfart/avfart på motorväg. Endast 1,5 km till City och Universitetssjukhuset. Gångavstånd till närmsta förskola och grundskola.

Hjärtligt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.