Gustavsgatan 17 / Centralt väster / ÖREBRO

Stor uteplats i västerläge!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
77.5 kvm
Avgift
4 329 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-05-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gustavsgatan såldes av oss 2020-05-08. Se alla våra försäljningar i ÖREBRO samt även på Gustavsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ENDAST BOKADE VISNINGAR!
Välkommen till denna superfina trea med stor uteplats i soligt västerläge. Här bor man mot lugn grönskande innergård och promenadavstånd till city.
Hela lägenheten är renoverad 2015. Klassiskt och tidlöst kök, helkaklat badrum med golvvärme, vardagsrum samt sovrum med ekparkett och ljusa väggar. I stora sovrummet finns en mycket rymlig garderobsvägg med skjutdörrar.

Här är det praktiskt och bekvämt att bo. Tvättstuga precis bredvid lägenheten, innergård med sitt-, grill- och lekplats.
Måran 2 i är en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och stort engagemang. Gemensamhetsutrymmen så som tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, garage, carport, p-platser, cykelförråd och en vacker innergård.

Välkommen har höra av dig med önskemål gällande visning - 0707586207.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centralt Väster

Här bor du i den lilla staden mitt i stan. Mysiga innergårdar, gröna parker, små butiker och hus med historia om så önskas. Stadsdelen har fått en uppfräschning och en ny stadsbild växer sakta fram. På väster hittar du allt direkt utanför dörren med cykelavstånd till naturområden som Karlslund.

Skolor och barnomsorg

I området finns förskolan Nyckelpigan samt grundskolan Al-Salamskolan, årskurs F-9. I närheten ligger även Nikolaiskolan, årskurs 7-9.

Kommunikationer

Centrala väster trafikeras av busslinje nr 1, 2, 3 och 4. Smidigt också med bil att tas sig ut till E18/E20.

Natur och fritid

På centrala väster erbjuds det parker så som Västerpark och Karlaparken. För den idrottsintresserade är Trängens IP belägen i närliggande område där ishall, curlinghall och flera fotbollsplaner finns.

Restauranger, nöjen och omsorg

I de centrala delarna av Väster finns mataffären Tempo, Ica Ekershallen och ett stenkast bort finns även Netto och LIDL. Det finns även flertalet restauranger med pizzerior, sushi och caféer. I området finns även apotek och vårdcentral. Gång- respektive cykelavstånd till city och stadens utbud av restauranger, nöjen och butiker.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.