Hägerstigen 2 / Oxhagen / Örebro

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea/biarea
96/32 kvm
Driftkostnad
15 402 kr/år
Tomtarea
499 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-25
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Hägerstigen såldes av oss 2020-05-25. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hägerstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Oxhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Hägerstigen 2! Äntligen ett gavelläge och dessutom intill grönområde och lekplats. Villan har en boyta om 96 m² 4 rum och kök varav 3 st sovrum. Kök/matplats, vardagsrum med utgång till baksidan som ligger i ett härligt västerläge! dusch/bad/wc samt sep wc. tomträtt om 499 m² med fint hörnläge, 1-bilsgarage och förråd. Luft/vatten pump från 2014 som ger er en låg energiförbrukning. Kontakta mäklaren för mer information och visningstid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Oxhagen

Kulturreservatet Karlslund och herrgården, motions- och skidspåret liksom Hästhagen öppnar dörren till naturen och lockar till aktivitet. Läget och avståndet till city gör det här området populärt. Här är det mesta nära och lättillgängligt.

Skolor och barnomsorg

I Oxhagen finns förskolan Blåmesen och grundskolan Hagaskolan årskurs F-6.

Kommunikationer

Från Oxhagen går stadsbuss linjerna nr 7, 8 och 9.

Natur och fritid

Från Oxhagen är det inte långt till kulturreservatet Karlslund som är ett naturskönt område med gamla anor. Där hittar man också vacker kultur- och industrihistoria, hantverkstäder, butiker, Barnens trädgård och Tekniska kvarnen. Här finns många platser att upptäcka och evenemang att uppleva för hela familjen året runt. För mer info - https://www.orebro.se/karlslund.4.71003a4d1528ca6d06a3370.html Karlslunds motionsspår som kombinerar olika spår mellan 1,2 km upp till 15 km varav flera är belysta. Spåren spåras för skidåkning vintertid. Spåret sköts av Karlslunds IF Skidor. Finns också tillgång till utegym, omklädningsrum, bastu och grusad bilparkering. Rosta gärde är Örebros största idrottsfält med sammanlagd yta av 100 000 kvadratmeter. Hela 33 fotbollsplaner i olika storlekar. Rosta gärde ligger i Hästhagens friluftsområde. I området finns sommartid minigolfbana, kanotuthyrning och kiosk. Granne med Karlsunds herrgård. Fotbollsklubben Karlslunds IF har sin verksamhet intill Rosta gärde på Karlsunds arena där en konstgräsplan finns. Här ligger också en av Sveriges största ridskolor, Örebro fältrittklubb.

Restaurang och Affärer

I området finns Pizzeria Hagagrillen, Netto, Willys Västhaga och Haga centrum med ICA butik. I Haga centrum finner vi även Apotek, vårdcentral, tandläkare, simhall, bibliotek mm.

Liknande bostäder i närheten