Hagmarksgatan 9 B / Sörby/Eklunda / Örebro

Renoverad (2017-2018) tvåa med gavelläge - fönster åt tre håll - och balkong i fritt västerläge!

Slutpris
1 575 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
3 698 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hagmarksgatan såldes av oss 2018-10-01. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hagmarksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörby/Eklunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en renoverad (2017-2018) tvåa med gavelläge - fönster åt tre håll - och balkong i fritt västerläge! Gavelläget ger ett större ljusinsläpp i form av ett gavelfönster i vardagsrummet och ett fönster i badrummet. Mysig och ljus lägenhet i HSBs brf Vesta, endast 5 min cykelavstånd från city. Samtliga rum i lägenheten är renoverade under 2017. Marbodal-kök med bland annat integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn och induktionshäll. Rymligt vardagsrum med plats för både matbord & stolar samt sittgrupp. Badrummet är totalrenoverat 2018 med kakel och klinkers inkl golvvärme. Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett matkällarförråd. I föreningen finns gemensamma tvättstugor, solarium, cykelförråd, soprum med sortering och gemensamhetslokal med övernattningsrum. Huset är byggt 1951 och totalrenoverades (inkl stambyte) 1989. Stabil och välskött förening som löpande utför underhåll och renoveringar. Under åren 2013-2016 har övernattningsrum totalrenoverats, fiber via Bredbandsbolaget dragits in, stamspolning av samtliga källar- och bottenvåningar utförts, undercentral bytts osv. Det centrala läget erbjuder bland annat gångavstånd till idrottsarenor, gym och simhall. Kort cykeltur till flera olika mataffärer. Endast 1 km till city med restauranger, shopping, uteliv mm. Knappt 3 km till Universitetet med mycket bra cykelvägar!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration