Hagmarksgatan 7a

Hagmarksgatan 7a

Slutpris

1 365 000 kr


Centralt/Sörby/Eklunda— Örebro

Hagmarksgatan 7a


Slutpris
1 365 000 kr

Centralt/Sörby/Eklunda— Örebro

Genomgångstvåa med balkong i västerläge!

Hemtrevlig tvåa med balkong i västerläge, både eftermiddags- och kvällssol! Mysigt kök med plats för köksbord. Rymligt vardagsrum med fin fiskbensparkett, här ryms både soffgrupp och matbord. I sovrummet finns garderober och i hallen både garderob och en klädkammare. Till lägenheten hör även ett vindsförråd och ett matkällarförråd. I föreningen finns gemensamma tvättstugor, cykelförråd, soprum med sortering och gemensamhetslokal med övernattningsrum. Huset är byggt 1951 och totalrenoverades (inkl. stambyte) 1989. Stabil och välskött förening som löpande utför underhåll och renoveringar. Under åren 2013-2016 har det utförts renovering av övernattningsrum, fiberinstallation, stamspolning av samtliga källar- och bottenvåningar, byte av undercentral mm.
Läget på Hagmarksgatan erbjuder direkt närhet till både grönområde och gångavstånd till flera olika mataffärer, idrottsarenor, gym, simhall och Universitetssjukhuset. Endast 10 min gångväg till city med restauranger, shopping, uteliv mm. Knappt 3 km till Universitetet med mycket bra cykelvägar.

Idag finns 8 867 kr i den inre reparatiosfonden, följer med lägenheten och kan nyttjas av nästa ägare av bostaden.

Välkomna på visning!


Boarea
59 kvm
Avgift
3 861 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-17

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Hagmarksgatan såldes av oss 2019-12-17. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hagmarksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.