Hagmarksgatan 7a / Centralt/Sörby/Eklunda / Örebro

Genomgångstvåa med balkong i västerläge!

Slutpris
1 365 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
3 861 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hagmarksgatan såldes av oss 2019-12-17. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hagmarksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt/Sörby/Eklunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hemtrevlig tvåa med balkong i västerläge, både eftermiddags- och kvällssol! Mysigt kök med plats för köksbord. Rymligt vardagsrum med fin fiskbensparkett, här ryms både soffgrupp och matbord. I sovrummet finns garderober och i hallen både garderob och en klädkammare. Till lägenheten hör även ett vindsförråd och ett matkällarförråd. I föreningen finns gemensamma tvättstugor, cykelförråd, soprum med sortering och gemensamhetslokal med övernattningsrum. Huset är byggt 1951 och totalrenoverades (inkl. stambyte) 1989. Stabil och välskött förening som löpande utför underhåll och renoveringar. Under åren 2013-2016 har det utförts renovering av övernattningsrum, fiberinstallation, stamspolning av samtliga källar- och bottenvåningar, byte av undercentral mm.
Läget på Hagmarksgatan erbjuder direkt närhet till både grönområde och gångavstånd till flera olika mataffärer, idrottsarenor, gym, simhall och Universitetssjukhuset. Endast 10 min gångväg till city med restauranger, shopping, uteliv mm. Knappt 3 km till Universitetet med mycket bra cykelvägar.

Idag finns 8 867 kr i den inre reparatiosfonden, följer med lägenheten och kan nyttjas av nästa ägare av bostaden.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.