Hertig Karls Allé 13 / Örebro

Rymlig fyra i markplan med uteplats mot innergården!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
94 kvm
Avgift
4 722 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-10-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hertig Karls Allé såldes av oss 2020-10-06. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hertig Karls Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hertig Karls Allé är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kommande försäljning, hör av dig till ansvarig mäklare för visningsinfo!

Här är lägenheten för dig som vill bo i en rymlig fyra med uteplats mot lummig innergård med sol hela dagen! lägenheten är belägen en halv trappa upp. I hallen finns wc och bra förvaring i form av skjutdörrsgarderob och klädkammare/förråd. Fullutrustat kök med alla bekväma vitvaror som häll, diskmaskin, ugn, mikro samt fullstor kyl och frys. Från vardagsrummet finns utgång till stor uteplats mot innergården i syd/västläge! Helkalkat badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare och toalett. Även bekvämligheter som vägghängd torkställning för tvätt, överskåp och bänkskiva. Lägenheten har tre sovrum!

Låg avgift om 4722 kr som inkluderar värme, varmvatten, tv och bredband från Telia. Garage i källaren (separat kö), cykelförråd på innergård och lägenhetsförråd i källaren. Brf Hertigen är en stabil förening med hög amortering och bra kassaflöde!

När du bor i Vasastan har du nära till flera avkopplande parker, Svartån och den anrika miljön kring Örebro slott. Trots att du bor mitt i stadens mitt har du alltid behagliga och gröna platser att dra dig tillbaka på. Det centrala boendet erbjuder gångavstånd till Örebros resecentrum som är en knutpunkt för stadsbussarna, men även för länsbussar, charterbussar och taxi. I samband med uppförandet av Resecentrum byggdes en ny gång- och cykeltunnel under järnvägen, vilken förbinder centrala Örebro med västra stadsdelen. Lokalbusslinjer trafikerar Hertig Karls allé och Karlslundsgatan med hållplatser i anslutning till kvarteret. Åker du bil svänger du enkelt upp på E18.

Hjärtligt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.